Безпрограшна вечеря: салат з яблуками, авокадо та капустою калі

салат з яблуками, авокадо та капустою калі Кулінарія

Занадто жарко, щоб стояти біля плити, а вечерю не скасувати? У нас є відповідне рішення – смачний та апетитний салат з яблуками, авокадо та капустою калі. Для його приготування не потрібні ні кухонні аксесуари, ні складні інструкції.

Приготування займає 10 хвилин, а смак запам’ятовується надовго. Салат має всі шанси стати одним з ваших улюблених рецептів – ситний, апетитний, корисний. І так, він зовсім не зашкодить вашій фігурі.

Інгредієнти:

  • 1 пучок капусти калі;
  • 1 яблуко;
  • 1 авокадо;
  • рубаний мигдаль;
  • мелений чорний перець;
  • ¼ ст. л. кокосового йогурту;
  • сік ½ лимона.

Капусту слід нарізати чи грубо порвати на шматки. Щоб листя кал стало більш м’яким і соковитим, кілька хвилин помніть його руками. Яблуко та авокадо наріжте кубиками. Зберіть салат, змішавши в одній мисці всі інгредієнти, додайте мигдаль.

Щоб приготувати заправку, з’єднайте сік половинки лимона з кокосовим йогуртом і добре перемішайте. Такий соус чудово відтіняє свіжий смак фруктів та капусти, додає кислинку та привносить нотки тайської пікантності.

Подавайте салат, посипаний насінням чиа та приправлений меленим чорним перцем, у мисках. І якнайбільше заправки!

Оцініть статтю