Прості, доступні та дуже смачні млинці. Трохи терпіння та скромний список продуктів гарантують чудовий результат! Апельсинові млинці з неймовірним ароматом та кисло-солодким смаком сподобаються всій родині.
Інгредієнти:
- Цедра половинки апельсину
- Цукор – 2 ст.ложки
- Борошно – 1,3 склянки
- Окріп – 1 склянка
- Кефір – 1 склянка
- Ванільний цукор – 0,5 пакетика
- Яйця – 2 шт
- Дрібка солі
- Сода 0,5 чайної ложки
- Рослинна олія – 1-2 столові ложки.
Приготування:
- У мисці, яка потім послужить ємністю для тіста, збиваємо кухонним міксером яйця з цукром, сіллю, ванільним цукром і натертою недрібною терткою апельсиновою цедрою до утворення піни. Вливаємо склянку окропу, при цьому не перестаємо збивати яйця.
- Далі вливаємо кефір і також все це збиваємо. Досипаємо частинами не поспішаючи і просіюючи борошно, і продовжуємо збивати, щоб не було грудочок. Додаємо соду та олію.
- Смажити млинці варто на сухій і добре розігрітій сковороді до рум’яних боків із двох боків. Якщо все зроблено правильно, вони будуть пористими, пухкими, ароматними та дуже смачними!
- Подавати їх рекомендуємо з апельсиновим джемом.
Смачного!