Апельсинові млинці – рецепт приготування

Апельсинові млинці Кулінарія

Прості, доступні та дуже смачні млинці. Трохи терпіння та скромний список продуктів гарантують чудовий результат! Апельсинові млинці з неймовірним ароматом та кисло-солодким смаком сподобаються всій родині.

Інгредієнти:

  • Цедра половинки апельсину
  • Цукор – 2 ст.ложки
  • Борошно – 1,3 склянки
  • Окріп – 1 склянка
  • Кефір – 1 склянка
  • Ванільний цукор – 0,5 пакетика
  • Яйця – 2 шт
  • Дрібка солі
  • Сода 0,5 чайної ложки
  • Рослинна олія – 1-2 столові ложки.

Приготування:

  1. У мисці, яка потім послужить ємністю для тіста, збиваємо кухонним міксером яйця з цукром, сіллю, ванільним цукром і натертою недрібною терткою апельсиновою цедрою до утворення піни. Вливаємо склянку окропу, при цьому не перестаємо збивати яйця.
  2. Далі вливаємо кефір і також все це збиваємо. Досипаємо частинами не поспішаючи і просіюючи борошно, і продовжуємо збивати, щоб не було грудочок. Додаємо соду та олію.
  3. Смажити млинці варто на сухій і добре розігрітій сковороді до рум’яних боків із двох боків. Якщо все зроблено правильно, вони будуть пористими, пухкими, ароматними та дуже смачними!
  4. Подавати їх рекомендуємо з апельсиновим джемом.

Смачного!

Оцініть статтю