Швидкий і простий спосіб приготування мексиканських тако з використанням вже готових кукурудзяних чіпсів, соусу і приправи для тако. Начинка може бути будь-якою, в цьому рецепті — яловичий фарш, помідор і салат.
Кількість порцій: 6 тако
Підготовка: 10 хв
Приготування: 20 хв
Інгредієнти:
- яловичий фарш 450 грам
- приправа для тако 6 чайних ложок
- соус для тако 6 столових ложок
- вода третина склянки
- кукурудзяні чіпси 6 (великі, або тортильї)
- салат 1 чашка (нарізаний)
- помідор 1 (середній, нарізаний кубиками)
- сир дві третини склянки (чеддер, натертий на тертці)
Рецепт приготування мексиканських тако з яловичиною
- У великій сковороді на середньому вогні підсмажити фарш. Видалити зайвий жир.
- Додати у фарш приправу для тако і воду, добре перемішати.
- Закип’ятити та зменшити вогонь і готувати 10 хвилин, при цьому кілька разів перемішати.
- Розігріти духовку до 190C (375F). Підігріти великі чіпси для тако (3-5 хвилин).
- Викласти нарізані овочі та сир на тарілку.
- На дно чіпсів для тако розкласти ложкою м’ясну начинку (невелика кількість). На начинку покласти одну столову ложку соусу для тако.
- На соус покласти шматочки помідора і салату.
- Посипати салат двома столовими ложками натертого сиру.
- Повернути тако з начинкою в розігріту духовку щоб розплавити сир (необов’язково). Подавати до столу.