Мексиканські тако з яловичиною – рецепт приготування

Мексиканські тако з яловичиною Кулінарія

Швидкий і простий спосіб приготування мексиканських тако з використанням вже готових кукурудзяних чіпсів, соусу і приправи для тако. Начинка може бути будь-якою, в цьому рецепті — яловичий фарш, помідор і салат.

Кількість порцій: 6 тако
Підготовка: 10 хв
Приготування: 20 хв

Інгредієнти:

  • яловичий фарш 450 грам
  • приправа для тако 6 чайних ложок
  • соус для тако 6 столових ложок
  • вода третина склянки
  • кукурудзяні чіпси 6 (великі, або тортильї)
  • салат 1 чашка (нарізаний)
  • помідор 1 (середній, нарізаний кубиками)
  • сир дві третини склянки (чеддер, натертий на тертці)

Рецепт приготування мексиканських тако з яловичиною

  1. У великій сковороді на середньому вогні підсмажити фарш. Видалити зайвий жир.
  2. Додати у фарш приправу для тако і воду, добре перемішати.
  3. Закип’ятити та зменшити вогонь і готувати 10 хвилин, при цьому кілька разів перемішати.
  4. Розігріти духовку до 190C (375F). Підігріти великі чіпси для тако (3-5 хвилин).
  5. Викласти нарізані овочі та сир на тарілку.
  6. На дно чіпсів для тако розкласти ложкою м’ясну начинку (невелика кількість). На начинку покласти одну столову ложку соусу для тако.
  7. На соус покласти шматочки помідора і салату.
  8. Посипати салат двома столовими ложками натертого сиру.
  9. Повернути тако з начинкою в розігріту духовку щоб розплавити сир (необов’язково). Подавати до столу.
Оцініть статтю